#kisebbmintharom

#kisebbmintharom

A tinder és én

avagy hogyan keressünk lovagot

2016. október 25. - hexagonphoto

Mit tehet az ember lánya, ha 16 évesen megy bele egy 8,5 éves kapcsolatba és nem tanulja meg, hogyan is kell a felnőttekkel ismerkedni. Nyilván letölt egy applikációt, mert az mennyire jó. Jó-jó. De itt is kellene tudni kommunikálni. Hurrá. (megj.: az alkalmazásban „tetszik-nem tetszik”-et nyomhattok a másikra, és csak abban az esetben tudtok csevegni, ha mindketten szívlelitek egymást) Mi a sok, mi a kevés, mi fér bele, mi nem. Állandó őrlődés. Eltelik két hét, beszéltem már vagy 10 sráccal. Akadt olyan, aki nem a „szia, mizu, milyen volt a napod, szép a szemed, muszáj inni is valamit vagy anélkül is átjössz hozzám” mondatok valamelyikével nyitott. Volt is közte 2, akit nem untam meg 2 nap alatt. Hopp. Akkor most magasak az elvárásaim? Vagy kicsi az önbecsülésem? Mégis hogyan működik ez az egész? Azzal akarnék önbizalmat szerezni, hogy minél több matchem van? Nem hiszem. Fú tudod mit hagyom inkább az egészet a francba. Eltelik egy hónap. Na jó, nézzük meg újra, mert ez személyesen még annyira se megy. Nyitott embernek tartom magam, de egy buliban ismerkedni… Ahh. That’s not my style.

Lássuk akkor hol egy lovag. Ő helyes. De paraszt. Úúú ő nagyon izgalmas, bár kissé alacsony, meg képről nehéz eldönteni, hogy valójában milyen. Jó, tegyünk egy próbát, ha írásban fenn tudta tartani az érdeklődésem napokig(!), akkor lássuk milyen személyesen. Aha. Sejtettem. Így már annyira nem megy. Nincs instant wikipédia a fejében, de azért előadja, hogy mindent tud. Hát okéjó. Vagy ott a másik. Helyes, értelmes, jó illatú. És most meg én nem vagyok elég jó. Hmm.

De most komolyan, van erre épkézláb magyarázat, hogy ez nekem miért nem megy? Van hogyne. Béna vagyok. Vagy áh nem is. Ők a bénák. De nem, ők sem. Az egész rendszer, már megint a modern világ, túl nagy a piac és a legjobbat keressük. Nyilván én is. Mert kialakult egy ideál a fejemben utána kajtatok. De ez nem így működik, egyszer csak mikor már nem keresem, nem akarom, nem hiányzik, na majd akkor fog betoppanni a szőke vagy barna vagy bánom is milyen kishercegem. Vagy nagy. Unikornison, kerékpáron vagy trabanton. A felnőtt ismerkedés nem egyszerű, de legalább tele van kihívásokkal, hogy hogyan fogadj el mindenkit olyannak amilyen és ne akarj megváltoztatni senkit. Ha neked nem tetszik amilyen, akkor hagyod. Még véletlenül sem változtatod meg. Soha.

Írta: Farnady Judit

13782165_1200048546686740_8844673965624237730_n.jpg

Fotó: facebook.com/hexagonphoto

A bejegyzés trackback címe:

https://kisebbmintharom.blog.hu/api/trackback/id/tr1311834699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása