#kisebbmintharom

#kisebbmintharom

Miért ne hajts egyszerre kettő, intelligens nőre?

Avagy, hogyan ne legyél Pöcs?

2016. október 20. - rekareku


392198_344512952242272_1032827001_n.jpg

Meglepő, de meg kellett születnie ennek a bejegyzésnek.
Szeretem az okos nőket. Azt hiszem, magamat is közéjük sorolhatom. Női szemmel úgy látom, hogy jobb, ha egy férfi okos nőt talál magának, pin@ja mindegyiknek van. Viszont, néha találkozom olyan helyzetekkel, amiktől tátva marad a szám: mégis hogyan lehet így kezelni a nőket? Mi lennénk a hibásak? Túlreagálom? Nem tudom…
Az utóbbi pár napban kétszer is megesett velem, hogy egy srác/férfi/pasi (válasszon mindenki magának megfelelőt) egy barátnőmre és rám hajtott. Egyszerre.  Azért írom mindezt le mert nem szeretnék egyedül nevetni. Tehát, sztorizzunk!
Első delikvens:
Hogy is fogalmazzam ezt finoman? Ha szexre invitálsz két nőt, akik ismerik egymást és ráadásul nem hülyék, akkor rájönnek majd a turpisságra. Akkor is, ha próbálod diszkréten intézni. Meglepő, de beszélnek egymással. És most mondok valami olyat ami ennél sokkal nagyobb döbbenetet fog számodra okozni… NEM fognak rajtad vitatkozni. Komolyan.
Semmi hajtépés, semmi sikítás, semmi hiszti. Sőt jobb viszonyba kerülnek mint eddig valaha! Egy dolgot fognak tenni biztosan: kiröhögnek.
De ha tegyük fel (csak úgy, miért ne?) még van bennük egy kis gonoszság is, akkor kedves Hím, közröhely tárgyává válsz.  
Mert egymásnak fognak passzolgatni, jókat nevetnek majd. De a lényeg, hogy Te szex nélkül maradsz.
Onnantól barátom, két nő lerágott csontja leszel, amit löködnek de nem kell senkinek.
Kicsit dühösek is lesznek, mert megalázottnak érzik majd a helyzetet. Azt a helyzetet, hogy te épp Casanovát próbálsz magadból varázsolni, ügyetlen módszerekkel. Mert úgy gondolkozol magadról, mint férfiról, hogy ha néhány ajtót kinyitsz pár Nő előtt, akkor te Férfi leszel (így nagybetűvel). De még csak fiúcska sem… csak egy Pöcs (de ez már nagybetűs!). Hogy, hogyan gondolkozhatsz a nőkről, csendben belül magadban... azt talán ne is firtassuk.
A lényeg, hogy te nem jöhetsz ki ebből nyertesen. 
Megesznek a nők… ez van.

Második delikvens:
Ez rövidebb és velősebb lesz.
Ha két barátnővel van matched Tinderen és lebuksz, mi a teendő? Kérlek… ne próbálj meg mindkettőtől randit kérni!  Biztos lehetsz benne, hogy egymás mellett ülnek egy padon.

Azt hiszem, egyedül csak a könnyedsége zavar. Ennyire tárgyakként viselkednénk? Kétlem. Eszembe jutott, hogy rossz ítélőképességünk van. Nekünk, Nőknek. Vagy csak annyira puhányok vagyunk, hogy simán megengedjük, hogy ezt megtegyék velünk. Zavartan nevetgélünk és legyintünk, hogy "Ugyan! Ez nem akkora baj!" 
De ne már fiúk, (és) lányok (is)! Ez baj! Már hogyne lenne az?

Írta: Pápai Réka

Fotó: facebook.com/hexagonphoto

A bejegyzés trackback címe:

https://kisebbmintharom.blog.hu/api/trackback/id/tr6411823259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása